top of page
  • Obrázek autoraEva Hrabinová

Letní zpravodaj


Červen 2021


Vážení přátelé mezigeneračních aktivit,

blíží se nám prázdniny a my Vám zasíláme jarně-letní dávku mezigeneračních emocí. Užijte si je s námi naplno. Přicházející sluníčko a rozvolňování opatření nám přineslo spoustu společných zážitků, na které jsme se už moc těšili. Podívejte se v našem videu…

Přejeme Vám krásné léto.


Kateřina Jirglová, ředitelka Mezi námi, o.p.s.




 

Novinky z pohádkového čtecího klubu

Naši úžasní dobrovolníci toho zvládají spoustu, nejen čtení ve školách a školkách, ale i kreativní mezigenerační tvoření, výlety a semináře. Více zde .



 


NGO Market online – rozhovor s naší ředitelkou Kateřinou Jirglovou

Veletrh neziskových organizací NGO Market proběhl letos online. Během Týdne pro neziskový sektor probíhaly debaty, workshopy a kurzy zaměřené na jednotlivé organizace i širokou veřejnost. V podcastu MLUVME SPOLU vedl moderátor Lukáš Kotlár s naší ředitelkou Kateřinou Jirglovou příjemnou debatu o Mezi námi i o mezigenerační problematice obecně. Celý záznam si můžete poslechnout ZDE


 

Kamínkový pozdrav

Pošlete prosím spolu s námi pozdrav z prázdnin babičkám a dědečkům do domovů seniorů. Více informací na našem webu.



 

Výroční zpráva Mezi námi, o.p.s.

Jaký byl rok 2020? Nebylo to často jednoduché, ale zvládli jsme to na jedničku a zažili spoustu úžasných chvil. Ohlédnutí za tím, jak se nám dařilo naleznete ve Výroční zprávě 2020.


 

Fotogalerie na webu Mezi námi

Spustili jsme novou fotogalerii na našem webu. Krásné mezigenerační propojování si od teď můžete prohlížet v naší fotogalerii.



...DĚKUJEME, že jste s námi! MEZI NÁMI.


bottom of page