top of page
  • Obrázek autoraEva Hrabinová

Workshop dobré praxe

Mezi námi, o.p.s. spojuje s radostí již sedmým rokem nejmladší a nejstarší generaci.

Naši koordinátoři jsou ve všech krajích po celé ČR a podařilo se jim zapojit do společných aktivit cca 280 dětských a seniorských zařízení.


V rámci našeho programu Povídej začíná tento týden v Praze série workshopů, kde se bude diskutovat o zkušenostech z praxe z domovů pro seniory, školek a škol a samosprávy. Po akci v Praze bude následovat 7 akcí v regionech.


Na workshopech se představí dosavadní výsledky spolupráce a přizvou další organizace, aby se zapojily do tohoto projektu.


,,První workshop bude 28. ledna v Praze, další 5. února v Českých Budějovicích, později také v Pardubicích, Liberci, Prostějově a Třebíči. Cílem těchto setkání je hlavně sdílení zkušeností z praxe. Přizvali jsme nejen naše dobrovolníky, zástupce ze školek a domovů pro seniory, ale také zástupce krajů a měst. Chceme diskutovat nejen o tom, co se již v rámci mezigenerační spolupráce podařilo, ale věříme, že naše aktivity zaujmou i toho, kdo zatím váhal, zda se do takového projektu zapojit. Máme dlouholeté zkušenosti a rádi se o ně navzájem podělíme“, říká koordinátorka Jana Ketnerová, která spolupracuje nejen s domovy pro seniory, ale také se sítí center pečujících o klienty s Alzheimerovou nemocí.

Nahlédněte i na náš facebook

Seznam workshopů


Kontaktní osoba: Jana Ketnerová, jana.ketnerova@mezi-nami.cz

Mobil: 731 190 372

bottom of page