top of page
  • Obrázek autoraEliška Beluhová

Výlet do Vraného nad Vltavou


Není lepší způsob, jak zakončit léto, než si udělat ještě jeden výlet. Využili jsme pozvání spřáteleného klubu seniorů SENIOREK z Vraného nad Vltavou a vydali se k nim s našim Klubem pohádkových čtecích babiček a dědečků na návštěvu.


Blanka spolu s kolegyněmi ze SENIORKU pro nás připravily tak úžasný program, že jsme se ani chvilku nenudili. Ráno jsme společně vyrazili ze Smíchovského nádraží autobusem do stanice Jíloviště, Výzkumný ústav. Tam jsme sešli ze silnice k Vltavě, kde už na nás čekal přívoz a na druhé straně zástupci klubu SENIOREK.


Jako první jsme navštívili Kostel svatého Jiří, který jsme si mohli prohlédnout i s výkladem. Příjemnou procházkou jsme minuli místní papírnu a základní školu a už nás čekal oběd v hostinci U Kaštanu. Po obědě jsme zamířili kolem přehrady, hřbitova a místní sokolovny přímo do klubovny SENIORKU, kde následovalo další milé přivítání. Zbytek odpoledne jsme prožili v přidružené knihovně. Hezky jsme si popovídali s paní knihovnicí a pak už jsme se vydali na vlakové nádraží a domů do Prahy.


Moc děkujeme SENIORKU za krásně strávený den ve Vraném nad Vltavou a doufáme, že nám návštěvu brzy oplatí!













bottom of page