top of page

Sportovní hry seniorů

Mezi námi bylo i v letošním roce součástí sportovních her seniorů v DS Zvonková. Tuto akci pořádá již 8. rokem Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10. Účastnilo se celkem 40 seniorů z 10 různých seniorských zařízení (Ds Nová Slunečnice, DS Sněženková, Stacionář Hejnická, DS U Vršovického nádraží, Domov pod Kavčí skálou, DS Malešice, DZR Vršovický zámeček, DS Vršovický zámeček, Klub Zvonková a DS Zvonková). Sportovní klání se konalo v celém areálu domova vč. krásných zahrad. Po slavnostním přivitání a zahájení sportovních her se začalo soutěžit v 5 disciplínách, jak mezi jednotlivci, tak i v souboji čtyřčlenných týmů. A v čem se soutěžilo? Hod na cíl, šnečí běh aneb trénink motoriky, neházej flintu do žita, kuželky a výlov ryb. A kdo na stanovištích také pomáhal? Děti ze ZŠ Človíček, které se pravidelně účastní mezigeneračních setkání právě v DS Zvonková.

A jak to celé dopadlo? V souboji týmů vyhrál nakonec pohár Domov pod Kavčí skálou z Říčan. Velka gratulace všem zúčastněným! Rozdávaly se medaile, diplomy, sladkosti a spousta dalších úžasných cen. Musím říct, že jsme si to všichni náramně užili. Děkujeme všem za krásný den plný sportu, zábavy, občerstvení a tance. Nechyběla ani diskuze s olympioniky 😊

Velký dík patří všem zaměstnancům DS Zvonková, kteří se podíleli na veškeré přípravě sportovních her a moc se to díky nim vydařilo.


bottom of page