top of page
  • Obrázek autoraHelena Lukasová

Slavnostní večer k 10.výročí založení Mezi námi


Spojovat generace byl nápad našeho zakladatele Tomáše Jirgla... Jak to všechno začalo, jak pokračovaly další roky? Jak jsme přidávali další programy, jak jsme si poradili s uzavřením škol a domovů v období pandemie? Jaké jsme vymysleli aktivity, jak jsme aktivizovali dřímající skupiny a co bude dál? Tak o tom všem byl náš slavnostní večer plný zpěvu, smíchu a radosti.



Večerem provázel moderátor Petr Vondráček a mikrofon postupně předával zakladateli Tomáši Jirglovi, zástupcům našich dobrovolníků - prvním čtecím babičkám a dědečkům, paní ředitelce Kateřině Jirglové i zástupcům mateřských a seniorských zařízení. Děti a žáci souborů RadHůstka a Hostivařík ZUŠ Hostivař svými hlásky rozzářily oči všech přítomných a skvělí senioři sboru Retro jim předvedli, jak je krásné zpívat v každém věku. Na závěr jsme si zazpívali všichni společně, mezigeneračně, píseň Není nutno.



Slavnostní koncert zaštítila náměstkyně primátora hl. m. Prahy Ing. Alexandra Udženija a v její nepřítomnosti ji a Hlavní město Praha zastoupila paní Lucie Kubesa. Nechyběla ani zástupkyně Prahy 15, paní Pavlína Nejedlíková, pan David Bodeček - 1. místostarosta MČ P1 a další zástupci jednotlivých městských částí, krajů a firem, kteří nás dlouhodobě podporují. Za to jim patří velký dík.



Hosty večera byly i nám známé tváře z Polska, se kterými spolupracujeme již několik let, v posledním čase v programu MAME


Naši milí hosté z městských části, škol, domovů seniorů i z řad dobrovolníků čtecích seniorů se rádi s naší historii seznámili a užili si hudební svátek stejně jako my všichni z Mezi námi!

Děkujeme, že jste byli s námi a těšíme se na další společné zážitky.


Videozáznam ze slavnostního večera můžete zhlédnout ZDE


Více fotografií můžete zhlédnout ZDE

bottom of page