top of page
  • Obrázek autoraEliška Beluhová

Přebíráme Klub pohádkových čtecích babiček a dědečků v Teplicích

Organizace Spolu proti samotě se na nás v roce 2020 obrátila s žádostí o spolupráci a s tím, že by rádi založili v Teplicích svůj vlastní Klub pohádkových čtecích babiček a dědečků. Moc rádi jsme jim poskytli naše znalosti, aby mohli klub rozjet a nadále už se o něj starali sami. S teplickými kolegy jsme se pak potkávali na společných setkáních, kde jsme si vyměňovali znalosti a zkušenosti.


Spolu proti samotě už se bohužel nadále nebude věnovat dobrovolnickým aktivitám, a tak nám navrhli, jestli bychom nechtěli teplický klub převzít. Moc rádi jsme souhlasili, protože jejich klub v Teplicích úžasně funguje a čítá 7 skvělých čtecích babiček.


Součástí byla i návštěva Teplic, kde se o nás moc krásně staral předseda organizace Robert Zauer, který připravil setkání se školkami i s babičkami. Společně strávený čas jsme si moc užili a rovnou jsme představili babičkám i jejich novou místní koordinátorku Mezi námi, naši novou kolegyni Vendulu Váňovou. I Vám tedy představujeme nový Klub pohádkových čtecích babiček a dědečků v Teplicích.


Za krásné fotografie ze setkání děkujeme Robertu Zauerovi.



bottom of page