top of page
  • Obrázek autoraEva Hrabinová

Multimediální centrum nejen pro seniory v Mezi námi otevřeno!

Jak už jsme na těchto stránkách informovali, díky podpoře charitativního streamu konaného na konci minulého roku, vybudovali jsme v našich prostorách na Pankráci multimediální a herní centrum nejen pro seniory. Záznam z otevření byl vysílán dokonce v ČT1 v pořadu Události.


Podívejte se:


Zahájení provozu se konalo 4.5.2023 ve 13,00 hodin a bylo opravdu slavnostní!

Přítomen byl kromě zástupců z týmu Good Game, pracovníků z úřadů městských částí a samo sebou řady našich čtecích babiček a dědečků, i starosta Prahy 4, pan Ondřej Kubín. Praktické rady k hrám dodal hráč počítačových her Damien Dante alias DeeThane.


V centru jsou připraveny 3 tablety, tři herní počítače a VR brýle Kaleido, které pomocí virtuální reality přesnesou člověka třeba na procházku k moři. A v neposlední řadě zde máme terapeutickou robotickou kočičku, která je vyvinuta speciálně pro seniory.


Jsme rádi, že jsme naše mezigenerační propojování mohli dále rozšířit i o další aktivity. Těšíme se, až se s vámi budeme v našem novém Multimediálním centru nejen pro seniory potkávat!


Moc děkujeme všem, co nám pomohli realizovat projekt Multimediálního centra pro seniory

Agentura Good Game, Nadace Vodafone, Studio SkillZone, Samsung, Lancraft, Logitech G, Alchemistr, eSuba, Fractal Design, streameři: Damien „Deethane“ Dante, Martin Rota, Petr „Bender“ Bruner, Lenka „Charlien“ Brázdilová, Ondřej "Marcek" Mareš a účinkující v charitativním streamu: Kateřina Jirglová (Mezi námi), Jolana Hájková (Nadace Vodafone), Kateřina Syslová (Disraptors), Lucie Vidovićová (MUNI), Iveta Fajnerová (NUDZ), Marek Háša (Kaleido), Jaroslav Cibulka (ČVUT).

Díky Vám se vše podařilo zrealizovat!



Tisková zpráva o otevření Multimediálního centra ZDE

bottom of page