top of page
  • Obrázek autoraEva Hrabinová

Hvězdná procházka po Hvězdě

Zpočátku to vypadalo na déšť.



To nás ovšem nemohlo odradit! Ve hvězdné sestavě jsme se sešli na další akci pro Klub pohádkových čtecích babiček a dědečků. Po příznivých ohlasech na vycházku po průhonické zahradě jsme uspořádali opět malou venkovní akci - tentokrát prohlídku Obory Hvězda v Praze na Bílé hoře.



Ač se to nezdá, od brány obory až k letohrádku je to dobrý kilometr.

Příjemnou chůzí jsme dorazili až k němu a rozhodli se pro prohlídku jeho vnitřních prostor, kde právě probíhala výstava knih. Rozhlédli jsme se do okolí z dobových oken a krásné prostory Hvězdy jsme si měli možnost prohlédnout včetně nejvyššího poschodí, které je momentálně veřejnosti zpřístupněno jen zřídka. Neodradilo nás ani množství schodů, stálo to za to.



Přilehlá zahrádka místní kavárny nám poskytla zázemí nejen pro příjemné občerstvení kávou s koláčem, využili jsme toto místo i k seznámení přítomných členů Klubu s novými tablety. Ty nám byly poskytnuty společností SenSen při akci Tablet od srdce. A hned jsme jeden tablet využili na nahrání videopohádky!

Paní Helena přečetla Sluníčkovou pohádku a sklidila úspěch i od ostatních návštěvníků Hvězdy.


Procházka se nám velice vyvedla, příjemně strávených chvil s milými lidmi v krásném dni - těch není nikdy dost! Těšíme se na další!


( ...no, a ten červený deštník, co jsem zapomněla v letohrádku, si vyzvednu příští týden 😉 )



bottom of page