top of page
  • Obrázek autoraEva Hrabinová

A stále se šije ...

Ač by se zdálo, že už je obšitá snad celá republika, bohužel pořád je roušek nedostatek. Ale znovu je potěšující, že počáteční nadšení, jak se často stává, neutichlo, ale vystřídala ho soustavná, systematická a usilovná práce mnohých v ,,rouškovém průmyslu".


My v Mezi námi jsme ve spojení s domovy seniorů, které jindy chodíváme (a zase budeme!!!) s dětmi pravidelně navštěvovat, v řadě z nich je po rouškách stále velká poptávka. Mnoho roušek našily naše kolegyně, lidé z okolí a vy také snad znáte alespoň jednoho nadšeného ,,rouškošiče". Také paní učitelky nejen z našich spolupracujících mateřských škol jsou pilnější než včelky v těchto jarních dnech.


Lidé, kteří pracují nezištně a s laskavostí sobě vlastní většinou nemají ve zvyku veřejně prezentovat svou dobrovolnou práci, takže není k doložení hromada superúžasných fotek. Jedněmi z nich jsou paní učitelky z MŠ Benátky, které rozeslaly množství roušek do domovů seniorů, které nás o roušky požádaly a my bychom sami nemohli takové množství pokrýt.


Děkujeme!


Nic snad není třeba dodávat, jen snad: dokládáme 2 vydyndané fotografie z ,,akce", jedna ze sekce šití, druhá ze sekce balení 😊.



bottom of page